квалитет при изведување на сите градежни активности

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Високоградба

 
Нудиме изградба на високоградба со изведба на земјени работи, бетонски работи со наша механизација.
 
 
 
 

Нискоградба

 
Изградба на нискоградба со целосно изведба на довод / одвод со машина за лепење полиуретантски цевки
 
 
 
 

Бетонирање

 
Нудиме испорака на бетон. Нашата фирма е во процес на набавка на мобилна фабрика за производство на бетон.
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 
Нашата фирма е основана 2017 година. Првичната идеја беше да основаме градежна фирма која ќе делува локално за пополнување на недостатокот на фирми со ваков карактер. Со самото отпочнување со работа како и со одговорно и квалитетно работење ставајки ги во прв план квалитетот и барањата на нашите клиенти веднаш се почуствува потреба за проширување на нашата фирма како со персонал така и со градежна механизација.

Следејки ги овие потреби кои се појавуваа на пазарот ние како мала но сериозна фирма денеска сме со комплетна градежна механизација и персонал за изведување на сите фази од градежниството.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Нашата мисија

 
 
 
Како досега така и понатаму наша цел останува: квалитет при изведување на сите градежни активности како и следење на сите стандарди кои се однесуваат на изведбата во градежништвото со што сме сигурни дека ќе ги задоволиме барањата на нашите клиенти.
 
 
 
 
 
 

Референци

 
 
 
 
 

Механизација

 
 
 
Ровокопачи, Багери, Ваљаци, Хидраулични чекани, Камиони, Машини за сечење и брусење бетон, Машини за челно заваруванје на ПЕ цевки со дијаметар од Ф20 мм до Ф355 мм.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Контактирајте нѐ

 
Прашања? коментари? идеи?

Тел: +389 75431325
Емаил: ivica_tonev@yahoo.com
 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*